Reviews from Cafetaria 't Pontje Akersloot

Recent reviews

5.0
Sandra Hermans
2 October 2022

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

vd Eng
30 September 2022

Prima! Keurig op tijd!

Greetje Mooij
25 September 2022
Wouter Molenaar
25 September 2022

Smaakte heerlijk, lekker warm en snel bezorgd.

Jeroen
23 September 2022

De beste snackbar van Akersloot!

Sandra Hermans
22 September 2022

Was weer top! Snel bezorgd en nog goed heet en knapperig!

Ron bloem
11 September 2022

Friet is geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G. Kok
8 September 2022

Warm en op tijd bezorgd, super

Jelle
4 September 2022

Er miste een patatje maar die werd binnen twee minuten nageleverd! Top service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noor
3 September 2022

Heerlijke patat of friet. Daar kwamen we niet uit. Kinderfeestje zwemmen in het kanaal West Graftdijk. Daarna 10 uitgehongerde kinderen. Top bij jullie.

Adrie
1 September 2022
PCC Fabritius
31 August 2022
Suzanne
28 August 2022

Top service

Kooijman
27 August 2022

Geen lekkere patat, te lang,vaak gebakken?

Sandra Hermans
26 August 2022

Was weer top!

JET
23 August 2022
Jet
18 August 2022
Gerda
14 August 2022

Toppers, dat jullie maar door gaan met deze warme dagen en jullie gasten genieten van een windje op het water.

Greetje Mooij
14 August 2022

Kwaliteit en bezorging top! Alleen wèèr geen nootjes bij de Sundae ☹️ Wel betaald ….

Kim
14 August 2022

Goed eten, snelle bezorging!

Vincent
8 August 2022
Chantal
6 August 2022
Iris
6 August 2022

Patat was heel zout

Klaas
3 August 2022
Piet
27 July 2022

Uitstekend heerlijk gesmaakt!

Greetje Mooij
25 July 2022

Wel jammer dat de nootjes op het ijs er niet bij waren :-(

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klaas
21 July 2022
Silvia
19 July 2022
Storm
18 July 2022

Moest bestelling op het laatste moment nog aanpassen. Evengoed precies op tijd geleverd en geld terug. Klasse! Snacks smaakten prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilona
16 July 2022

De bestelling was er echt heel snel. Als tip zou ik meegeven om toch iets stevigere broodjes te gebruiken voor de burgers. Maar de kwaliteit was verder super😁

Sandra Hermans
16 July 2022

Netjes op tijd gebracht En alles nog goed heet!

Michel Bosman
14 July 2022

Smakelijk eten en goed verpakt

Kees
13 July 2022
Corina
9 July 2022
Bas
8 July 2022

Wat je van snack mag verwachten. Heerlijk zo op de vrijdagmiddag!

Sandra Hermans
7 July 2022

Er was iets vergeten te bezorgen, gebeld en binnen 10 minuten had ik de broodjes binnen!! Top!

Hetta
4 July 2022

De patat was niet knapperig meer dus te lang in zakje gezeten. Dus te vroeg klaar gezet net als de milkshake. Jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W vd klugt
1 July 2022
J.B
26 June 2022

De patat was veel te vet en slap niet lekker helaas!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
24 June 2022

Snelle bezorging en super lekker gegeten, goede kwaliteit !

Karel
21 June 2022

Het was weer heel goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greetje Mooij
21 June 2022

Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
20 June 2022

Alles op tijd en patat is goed afgebakken

K
19 June 2022
Hans Sintemaartensdijk
18 June 2022

We hadden geen pindasaus gekregen maar wel voor betaald. Jammer daardoor was de nieuwe kalkoen met ui stick net minder lekker

Janc postma
18 June 2022

Moesten geïnformeerd wel 1.5 uur wachten ivm drukte, evengoed geweldig goed lekkere kwaliteit. En precies geleverd zoals aangegeven dus de fooi dik waard voor de bezorging. Het was het wachten waard.

Corina van ooijen
17 June 2022
Karel
6 June 2022
Satish Verduin
5 June 2022

Eten was prima! En warm 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karel
28 May 2022

Was heerlijk

Smurf1973
27 May 2022
Wubbe Kramer
26 May 2022

Wij hadden 2 x patat besteld, stond ook op de bon, maar kregen 1 royale portie, of beter gezegd 2 heel kleine porties. Dat was dus niet goed. Verder zaten er heel veel keiharde brokjes patat in. Een afknapper dus. De verdere bestelling was in orde. We gaan de volgende keer ook weer eens bij Het Luifeltje in Uitgeest bestellen en laten bezorgen. Vergelijken is soms nodig.

Tiebie
23 May 2022

Super lekker eten en echt top bezorgers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda
18 May 2022

Supersnel geleverd.

Greetje Mooij
16 May 2022

Lekker weer 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacob
12 May 2022

Altijd prima, maar vanavond was de raspatat erg vet van smaak en het Lianboutje ook. Misschien oud vet? Jammer maar waar. Hopelijk volgende x weer beter?!

Paula Out
12 May 2022

Enige minpuntje was de milkshake. Vanille besteld, kregen chocolade binnen die hier niemand lust..

Sieb
9 May 2022

Per ongeluk de hotwing Bucket aangeklikt ipv de ‘gewone’ bij de online bestelling, hier zitten geen frietjes bij. Daar kwam ik vlak voor de levering achter, en na een kort telefoontje was het toch mogelijk deze bij te bestellen! En nog steeds op de afgesproken tijd geleverd 👍🏼!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joz laan
9 May 2022

Me bestelling werd afgeleverd op Hoocamp 4, tegenover de Rembrandschool. Een van de kinderen bracht het naar de lange Dresch 4

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paula Berkhout
6 May 2022

Super!

Bert Tinga
29 April 2022

Prima in orde

Monique
29 April 2022

Hartstikke lekker en zeer snel geleverd door een hele vriendelijke jongen. Zeer tevreden.

Greetje Mooij
28 April 2022

Was weer erg lekker!

Jan Nooitgedagt
28 April 2022

Ik bestel al meerdere jaren met plezier bij Cafetaria 't Pontje in Akersloot. Goede kwaliteit en snelle service !

Joel Arends
28 April 2022

Voor de afgesproken tijd Heerlijk eten

Gerda
27 April 2022

Ondanks melding dat levering op Koningsdag langer kon duren viel dit juist mee.

Peter
25 April 2022

Perfect op tijd, we hebben weer lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bos
23 April 2022
G. Kok
14 April 2022
#####
13 April 2022
Rene Rodenburg
10 April 2022
Orell
10 April 2022

De patat zou iets minder hard gebakken mogen worden verder prima service

Adrie
9 April 2022
Satish Verduin
4 April 2022

De hamburgers waren koud en de patat slap. Jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo Pepping
3 April 2022

Netjes en goed 🥳

Sandra Hermans
1 April 2022

Patatje vergeten bij de bestelling, was razend snel nageleefd!

Mascha en Trudy
1 April 2022

Bestelling was er vlot, goed warm en frietjes lekker doorbakken. Worstel nog wel steeds met die plasticjes over de saus.

Ilse Schuit
30 March 2022

Prima! De Vegan kroket vonden we niet zo lekker. Patat is echt top en de rest was dat ook 🥰

Menno
25 March 2022

In 1 woord top

Wubbe Kramer.
23 March 2022

Snelle bezorging en prima kwaliteit. Patat, Milkshakes, kroketten, lihan bouten, fricandellen, berenhappen en slaatjes. Ik zat goed vol. Maar het was allemaal prima.

Bud
20 March 2022
Wendy Kuipers
18 March 2022

Normaal gesproken zet ik een notitie bij de bestelling dat wij de patatjes niet te doorbakken willen, helaas deze keer vergeten. De patat was erg hard, niet een paar, maar allemaal, dat vinden wij erg jammer. Is het niet mogelijk om de frituurpan iets korter af te stellen? Ik heb namelijk hetzelfde vernomen van mensen in mijn omgeving, de producten die jullie hebben zijn allemaal top, bezorging ook, maar de patatjes vind ik toch zonde. Het is maar een suggestie, de volgende keer zet ik weer in de notitie. Mvg, Wendy

Peter
18 March 2022

Patat te lang in frituur gelegen, broodje kroket bijna nog bevroren rest koud. Laatste keer besteld.

Suus
18 March 2022

Sneller dan aangegeven tijd, werd goed op de hoogte gehouden. Heerlijke patat!

Ron Bosman
13 March 2022

Het was jammer dat het echt niet warm was,dat ben ik niet gewend van dit Top adres.

Adrie
11 March 2022
Sandra
10 March 2022

Prima producten en snelle levering

Joke
10 March 2022

Snelle bezorging. De shoarma was erg lekker.

Greetje Mooij
7 March 2022

Heel jammer deze keer was de patat erg afgekoeld terwijl het met een auto bezorgd werd ? Hopelijk is het de volgende keer weer zoals we gewend zijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Verduin
7 March 2022
Sigo
3 March 2022
Prima Donna
2 March 2022
Ouafae Chaairi
28 February 2022
Verony Jansen
26 February 2022

De patat was heerlijk warm, maar deze keer helaas niet zoals ik gewend ben. Veel patat was te hard en ze waren ook vrij donker (bijna bruin) gebakken. Heel jammer.

Janc postma
26 February 2022

Heerlijk snel en warm bezorgd kan niet beter , fijn goed eten

Sandra
25 February 2022

Snacks waren heerlijk Patat vind ik de laatste tijd zo hard gebakken :-(

Marjolein
22 February 2022

Patat erg donerbruin en hard, shoarmarol koud van binnen. Sorry niet gewend van jullie is altijd goed nu viel het erg tegen.

Peter leijen
20 February 2022

Goede producten netjes op tijd, alleen jammer dat patat Joppie saus .. een patat oorlog werd. Denk gewoon een klein lees foutje kan gebeuren.

Matthijs Marees
19 February 2022

Godskolere, brutale bestelling geplaatst en binnen 20 minuten was het er. Kan zijn dat wij trouwe ponteters zijn maar toch

Anja
19 February 2022

Lekkerste patat uit de regio!

Myrna
19 February 2022

Door weer & wind gebracht! Jullie zijn toppers!

Janc
13 February 2022

Heerlijk grote bestelling , evengoed snel gebracht en nog heerlijk warm en heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron Jansen
10 February 2022

Altijd op tijd met bezorgen en ook altijd lekker warm.

Carin
10 February 2022

Snel bezorgd en het was erg lekker.

Diana
10 February 2022

Bezorging keurig op tijd, zelfs iets te vroeg. We moesten wel doormeten, het was aan de lauwe kant.

Adrie
4 February 2022
Martijn Balster
4 February 2022

Heerlijk gegeten, kon snel opgehaald worden, kortom weer prima!

Linda Brinks
4 February 2022

Perfect op tijd en goed warm!

Ron Jansen
1 February 2022

Het eten is altijd lekker warm en keurig op tijd, zoals aangegeven.

Anoniem
1 February 2022
Hans
28 January 2022

Twee frites zonder in een zak was volgens mij slechts anderhalve portie. Jammer maar verder snel bezorgd en lekker

Johan Arends
26 January 2022

bij bestelling 2 raspatat oorlog kregen we gewone patat oorlog ook een keer geen beker pindasaus gekregen

Henk Tesselaar
25 January 2022

Ik had een broodje frikandel spec met curry besteld. Er is bezorgd een broodje frikandel ZONDER.

David Kook
23 January 2022
Thomas Rozeman
23 January 2022

Goedemiddag, gisteren hebben wij weer iets bij jullie besteld. De bezorging was een half uur eerder dan jullie verwachte bezorgtijd, dat is altijd fijn! De patat was warm, jammer genoeg het broodje kroket niet, het broodje hamburger was zelfs koud…. Wij hebben jullie hierover 2 keer aan de telefoon gehad, gelukkig belden jullie ons daarna terug, dat was top! Wij hopen dat deze negatieve ervaring met jullie éénmalig was… Met vriendelijke groet, Yvonne en Thomas Rozeman

Janc
22 January 2022

Heerlijk goed doorgebakken friet cq patat snel warm geleverd graag een fooi voor over, gedaan .

Martijn
21 January 2022

Lekkere snacks, voldoende saus, makkelijk bestellen via website. Patat was voorheen wel NOG iets lekkerder (tikkeltje taai nu, was krokanter en zachter van binnen).

Sieb
20 January 2022

Precies op de afgesproken tijd, lekker als vanouds! Dit keer ook bakjes ijs besteld, mooi apart verpakt, prima!

Robin
16 January 2022

Patat was te lang gebakken waardoor deze erg hard was. Ook waren de vegetarische en de gewone kroket bij elkaar in de zak gestopt waardoor het gokken was welke bega was en welke niet (ze leken nogal op elkaar namelijk).

Rene Rodenburg
16 January 2022
Jaap
16 January 2022
Paul Tros
14 January 2022
Linda Brinks
14 January 2022

Top. Niks meer anders

Leintje
13 January 2022

Jammer ik had bij opmerking gevraagd om n beetje knapperig krokant broodje. Kreeg n slap broodje

Nathalie
10 January 2022

Als de klant aangeeft afhalen om 19:00 dat het dan pas klaar is. Nu was het eten lauw.

Joost
10 January 2022

Voor 19 uur besteld 1930 eten pas gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corina van ooijen
9 January 2022
V
8 January 2022
Kooijman
6 January 2022

Ik kreeg denk patatje speciaal met ui.ik had mayo besteld.

Jacob
5 January 2022
R
4 January 2022
Hemmekam
3 January 2022

Prima geregeld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Prima Donna
24 December 2021
Rabje
24 December 2021

Lekker en weer lekker snel

Marit Agter
23 December 2021
Jacob
19 December 2021
Mooij
19 December 2021

ondanks mijn verzoek om geen saus op de hotdog en de wrap te doen zat dit er wel op/in misschien kunnen jullie de menukaart uitbreiden met een hotdog zonder of de opmerkingen lezen zoals voorheen.

Bert Tinga
18 December 2021

Tijd bezorgen was prima, kwaliteit ook prima, goed op temperatuur.

SMURF1973
12 December 2021
Mirjam
5 December 2021

Als vanouds heerlijke patat (en meer😊), goede service, fijn om tussendoor op de hoogte gehouden te worden over status van de bestelling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adrie
5 December 2021
Walter van der Klugt
3 December 2021

Prima snacks, keurig op tijd (en warm) bezorgd

Sieb
2 December 2021

De Bucket besteld, verschillende knapperige stukken kip met saus en frietjes, daarbij nog enkele losse snacks, alles lekker warm alsof het net uit de frituur kwam 👍. Mooi op tijd bezorgd, prima!

weerbericht62
30 November 2021
Sandra
30 November 2021

Raspatat was prima, kroket ook maar helaas was de hotdog koud, zowel het broodje als het worstje.

Janc
28 November 2021

Alweer heerlijke snacks van het pondje, nu ook eens hotwings besteld. Heerlijk sappig kippenvlees , zo lekker geweldig een aanrader zeker voor een volgende bestelling.

Grinwis
20 November 2021
Bianca
20 November 2021
Raadhuisweg
17 November 2021
Anna
10 November 2021
Jan c
9 November 2021

Heerlijk , snel en nette prijs En warm , heet zelfs, maar juist verpakt.

G Mooij
8 November 2021

was weer erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sela Buur
8 November 2021

Lekker gegeten en snel bezorgd👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zijp
7 November 2021

Lekker gegeten, snelle service. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paula Berkhout
6 November 2021

Snelle service, lekker, warm & compleet

Yvonne
4 November 2021

Bezorgdienst was ruim op tijd, vriendelijke jongen. De kroketjes en frikandel waren lekker, de patatjes waren taai helaas. Deze vinden wij echt niet lekker… jammer

Raad
3 November 2021
Jan c
2 November 2021

Heerlijk , goed warm , smaakvol goed gebakken patat heerlijk.

Melissa
30 October 2021

Het eten kwam optijd en de kroket was warm maar de patat was gewoon koud! Wel opgegeten omdat ik dacht duurt anders nog langer!

Anoniem
23 October 2021
Ed.kerkhof
13 October 2021

Erg lekker gegeten!

A pepping
10 October 2021

We hebben heerlijk gegeten

Nico Molenaar
3 October 2021
Sandra
1 October 2021

Makkelijk bestellen en super snel gebracht!!

fam verduijn
1 October 2021

heerlijk eten op precies de afgesproken tijd en lekker warm....

Sijt
1 October 2021

Prima gegeten, ik had alleen voor 4 personen patat besteld. Vonden het wel weinig voor ons 4en.

Anoniem
29 September 2021

Heerlijke patatjes en kroket. En zeer snel gebracht! Super goed is mijn mening

SMURF1973
26 September 2021

Ook voor grote bestellingen: goede en vlotte bezorgservice.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Benny Michel
24 September 2021

Wat een kwaliteit, super.

Joke
23 September 2021

Alles was lekker en snel bezorgd

Greetje Mooij
20 September 2021

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
20 September 2021

Supee snel en heerlijk gegeten . Kortom top! :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
16 September 2021

Voorheen erg tevreden, maar de laatste tijd gaan er wat dingen mis. Ik snap dat het de laatste tijd veel drukker is met alle webbestellingen, maar daar mag de kwaliteit toch niet onder lijden. Zo zijn de volgende punten al voorgevallen, verkeerd bestelling opgenomen, missend product, gesmolten ijsjes doordat ze op de warme bestelling worden gezet en nu met de laatste bestelling zeeer zeer kleine portie friet en lauw eten. Erg jammer als je vraagt de bestelling goed in te pakken. Als het zo berg afwaards blijft gaan, zoek ik een nieuw favoriet friet tentje.

Ron Jansen
15 September 2021

Altijd op tijd en alles lekker warm.

Rob
4 September 2021

Keurig verpakt, alles compleet, warm & op tijd ! Kortom prima !

L n
30 August 2021
Satish Verduin
30 August 2021

De snacks en patat waren niet echt warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T Krom
30 August 2021

Prima online bestellen en goede kwaliteit eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evve
23 August 2021
Angela
17 August 2021

Zoals altijd weer top! Bestelling netjes verpakt, warm en snel geleverd.

Grootenboer
16 August 2021

Altijd heerlijke patat en goede service! Als er iets misgaat door miscommunicatie, wordt het netjes en vriendelijk opgelost. Echt een aanrader!

Benny
15 August 2021

Super kwaliteit lekker gegeten en zéér vriendelijke bezorger.

Dirk
6 August 2021

Bestelling gedaan vanuit de Camping De Boekel, keurige snelle levering en zeer goed kwaliteit patat en snacks wij hebben heerlijk gegeten ..Top.

Leo Lubbers
5 August 2021

Tsja, normaal haal ik zelf de bestelling op. Deze keer hadden wij bezoek. Helaas helaas alles n een zak, maar echt geen twee porties. Bovendoen te koud en teveel doorbakken Volgende keer maar weer zelf ophalen

Raymond
30 July 2021
BertTinga
27 July 2021
Gerda
23 July 2021

Ondanks late bestelling, snel geleverd, veel friet ;-)

Erica
23 July 2021

Duurt soms wel erg lang, vandaag een uur moeten wachten op de bezorging.

Veev
18 July 2021
Anja
17 July 2021

Zoals altijd weer heerlijk! De lekkerste patat haal je bij het Pontje!

Dekker
11 July 2021

Eerder bezorgd dan verwacht. Alles was goed gegaan met wensen en allergieën.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adrie
7 July 2021
Danielle
3 July 2021

Heerlijke knapperige patat. Snel geleverd!

berkhout
3 July 2021
Schriemer
2 July 2021

👍

Cdm
29 June 2021

Patat erg hard gebakken. Smaak vd berenhap was goed maar dreven in het vet

Frank
28 June 2021

Perfect geregeld en op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniëlle
27 June 2021

Snelle levering en weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kramer, Wubbe
27 June 2021

Mooi op tijd bezorgd. Prima kwaliteit voor een prima prijs. Dus hier bestellen is een zekerheidje voor een fijne snack of maaltijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karianne
27 June 2021

Heerlijke patatten en snacks! Even overleg als er iets niet geleverd kan worden, top! En snelle, goed verzorgde bezorging.

Henk
26 June 2021

Ik miste een servet

Janny post
26 June 2021

Altijd super nu minder alles was prima alleen de patat was niet warm maar kan een keer gebeuren

Linda
17 June 2021

Altijd perfect op tijd!

Carline kruyenaar
16 June 2021
Trudy
1 June 2021
Schouten
30 May 2021

Keurig op tijd bezorgd. Kwaliteit prima. Helaas bestelling niet compleet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
30 May 2021

Prima op tijd en heerlijk van smaak en samenstelling!

Conny
29 May 2021

Voor ons geen bezorging meer, de patat was lauw, slap, zoals ook de kroketten.. Bestelling ( maar) 10 minuten te laat maar kwaliteit liet te wensen over :(

Pieter Leijen
22 May 2021

Super snel bezorgd en kwaliteit!@

Marian
19 May 2021

Lekker en op tijd. Veel keus.

Rachel Entrop
18 May 2021
Inge kerssens
16 May 2021

Prima in orde, servetjes erbij maakt het helemaal af. Mvg Inge en Theo.

Johan
13 May 2021

Perfect ! Lekkere friet!

Bert boksma
8 May 2021

Eten was goed bezorging snel goede service

Frank van der Ham
8 May 2021
Gerda
7 May 2021

Online, bezorging en telefonisch contact altijd goed.

Maurice
5 May 2021

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via mail en warm thuisgebracht

Ellen
4 May 2021

voor de zoveelste keer iets vergeten, wordt wel snel nabezorgd, maar alles is verder koud.

Greetje Mooij
3 May 2021

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

CDM
3 May 2021
Tess
2 May 2021

Snelle bereiding, heerlijk gegeten

Aad Putter
1 May 2021
Lex
27 April 2021

Prima kwaliteit

Johan v ierland
27 April 2021

Jammer dat we pas bericht kregen dat de bestelling onderweg was toen we de friet al op hadden... Kwaliteit super ! Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla Bakker
26 April 2021

Het was erg lekker! De service was heel vlot en de site werkt ook makkelijk. Wij zijn fan. Ga zo door

Karin
26 April 2021
Jeroen
26 April 2021

Beste snackbar van Akersloot!

Carla
20 April 2021

Helaas lag bijna alle pinda saus naast de bakjes. Misschien iets zorgvuldiger inpakken of minder hard met de scooter.

Carla
20 April 2021

Helaas lag bijna alle pinda saus naast de bakjes. Misschien iets zorgvuldiger inpakken of minder hard met de scooter.

Angelique
18 April 2021

Was weer top, heerlijke krokante patatjes ! Heeft ons weer goed gesmaakt. Dank je wel :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron Jansen
15 April 2021

Altijd een goede service. Komen altijd op tijd en het eten is altijd lekker warm.

Floor
13 April 2021
Valentino
11 April 2021

De bestelling kwam precies op het aangegeven tijdstip gebracht. Het eten was hartstikke lekker en precies wat ik verwacht had.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carin
11 April 2021

Goede levering, lekkere producten en heerlijke ijsjes.

Sonja Posma
10 April 2021

Zoals altijd, super vriendelijke medewerkers. Kwaliteit is prima en de website heel duidelijk.

Rob
10 April 2021
RUW072
9 April 2021

Genieten, zoals elke week !

Jos Wijte
8 April 2021
Tineke
8 April 2021

👍🏼

Cathy Kassing
6 April 2021

Bij broodje bal Akersloot met saté saus, had wel wat meer saus bij gemogen. Idee, doe het apart erbij

Tinie
5 April 2021
Jeffry
3 April 2021

Mooi snel bezorgd.

Gerda
31 March 2021

Top nalevering.

G Mooij
31 March 2021

was weer erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred Provily
30 March 2021

Vriendelijk personeel en een nette zaak op een mooie locatie. De producten zijn van prima kwaliteit en alles stond precies op de afgesproken tijd klaar. Ze hebben via hun website een zeer klantvriendelijke bestellingsprogramma.

Adrie
30 March 2021
Diana Bos
28 March 2021

Weer heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J Schouten
27 March 2021

Is altijd lekker .En altijd op tijd. Bezorgers vriendelijk

Tim
22 March 2021

Super snel bezorgd, warm en heerlijk. Aanrader.

Ron Jansen
17 March 2021

We bestellen vaker. Altijd lekker warm en op tijd. We zijn blij met het Pontje.

Marja
15 March 2021

Snel bezorgd, goed warm nog.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RJ Weijers
15 March 2021

Makkelijk bestellen, lekkere producten en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greetje Mooij
14 March 2021

Was weer erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maikel
11 March 2021

Mooi op tijd en het eten was nog heet. Top! En natuurlijk erg lekker.

Bosma
6 March 2021

Patat was erg hard en had 2 patat zonder besteld maar was erg weinig voor 2 gewone eters.

Peter VK
6 March 2021

Telefonisch besteld. Planning ophalen 17:50. Bestelling zelf opgehaald. Bestelling werd om 18:15 door een vriendelijke dame bij de auto afgegeven. Helaas was dus bestelling koud. Verder alles prima corona proof.

Angela
5 March 2021

Als nieuwe bewoners van Akersloot hebben jullie er meteen een vaste klant bij! We hebben heerlijk gegeten.

Kaandorp
3 March 2021
Jacqueline Koper
28 February 2021

Zeer ruime keus, komt goed warm aan, erg lekker, zeer aardige bezorgers, kortom echt een aanwinst in ons dorp! En je word precies op de hoogte gehouden van de tijd van bezorgen!

Tineke
21 February 2021
Sandra Hermans
20 February 2021

Makkelijk bestellen en snelle levering

Vok
20 February 2021

👍👌

Walstra
20 February 2021
Brinks
18 February 2021

Altijd top geregeld!

Agnes
17 February 2021

Het was top, precies op de afgesproken tijd werd het eten gebracht en het smaakte heerlijk!!

G Mooij
15 February 2021

heerlijk was het weer en keurig op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos Wijte
15 February 2021
Sela Buur
15 February 2021

Lekker hoor snel gebracht en warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tafkan
14 February 2021

Mooie site, per mail terugkoppeling hoe laat bezorgd wordt. Heerlijke dikke en hoeveelheid patat per portie.

Leon
9 February 2021
Carin
8 February 2021

Ondanks de sneeuw een snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Groenhof
7 February 2021
Diana Bos
31 January 2021

Weer heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron Jansen
29 January 2021

Altijd op tijd en lekker warm. We kunnen ze aanbevelen.

Ron
26 January 2021

Super lekker en dito bezorging